23 Μαρτίου 2007

" Sacred Love " - Sting

Συνθέτης, τραγουδιστής, ηθοποιός, ακτιβιστής - ο Sting έχει αποκτήσειπαγκόσμια φήμη για όλους τους παραπάνω ρόλους του. Δεν δέχεται όμως καμία ετικέτα.
Ο καλύτερος χαρακτηρισμός που του ταιριάζει είναι «άνθρωπος της περιπέτειας, του ρίσκου». Όπως είπε ο ίδιος, « Μου αρέσει να τοποθετώ τον εαυτό μου σε νέες καταστάσες. Δεν φοβάμαι να θέτω σε εφαρμογή νέες ιδέες.»
Ύστερα από την κυκλοφορία Dream of the Blue Turtles το 1985 και τα Bring OnThe Night, Nothing Like The Sun, The Soul Cages, Ten Summoner's Tales,Mercury Falling, Brand New Day και All This Time, ο Sting μεταμορφώθηκε σε ένα από τους πιο ευκρινής και δημοφιλέστερους καλλιτέχνες του κόσμου, συγκεντρώνοντας σαν σόλο καλλιτέχνης 12 βραβεία Grammy, 2 Brits, ένα GoldenGlobe, ένα Emmy, τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ, ένα βραβείο
Billboard Magazine's Century, ενώ φηφίστηκε και Ατομο της Χρονιάς για το 2004 από τοMusiCares.
O Sting παρέμεινε στο προσκήνιο της κοινής συνείδησης για 4 δεκαετίες και έχει γράψει μερικά από τα πιο κλασικά κομμάτια του καιρού μας, ένα ταλέντοτο οποίο διαφαίνεται τέλεια στο άλμπουμ "Sacred Love", το οποίο γνώρισε τόσοκριτική όσο και εμπορική επιτυχία.
Ο Sting έχει επίσης εμφανιστεί σε περισσότερες από 10 ταινίες και το 1989 πρωταγωνίστησε σε ένα έργο τουBroadway, το 'Threepenny Opera'. Η υποστήριξη του Sting για οργανισμούς ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως το Ίδρυμα Rainforest, η Διεθνής Αμνηστία και το Live Aid αντικατοπτρίζει την τέχνη του σε παγκόσμια κλίμακα. Μαζί με τη γυναίκα του Trudie Styler o Sting ίδρυσε το Ίδρυμα Rainforest το 1989, προκειμένου να προστατέψει τόσο τα τροπικά δάση του κόσμου, όσο και τους γηγενείς ανθρώπους που ζουν εκεί. Μαζί, κατάφεραν να μαζέψουν περισσότερα από 19 εκατομμύρια δολλάρια με τις13 φιλανθρωπικές συναυλίες που έδωσαν για τη συγκέντρωση κεφαλαίου καισυναίσθησης γύρω από τις διακινδυνευμένες πηγές του πλανήτη μας. Από την έναρξη του, το Ίδρυμα Rainforest έχει επεκταθεί σε ένα δίκτυοενδοεπικοινωνιακών οργανισμών που εργάζεται σε 18 χώρες σε όλο τον κόσμο...

"Sacred Love" (ιερή αγάπη)
Έτος κυκλοφορίας: 2003
Είδος: Rock/Pop

Tracks:
1. Inside

2. Send Your Love
3. Whenever I Say Your Name (with Mary J. Blige)
4. Dead Man's Rope
5. Never Coming Home
6. Like a Beautiful Smile
7. Let's Forget About the Future
8. This War
9. The Book of My Life
10. Sacred Love

Δεν υπάρχουν σχόλια: