25 Μαρτίου 2007

" Στην Ηχώ Του Έρωτα " - Νότης Μαυρουδής


Tο "Στην ηχώ του έρωτα", πρόκειται για ένα δίσκο με δώδεκα τραγούδια που κεντάνε την καρδιά και εκφράζουν αληθινά αισθήματα, που αντηχούν τον έρωτα...
Στο δίσκο του Νότη Μαυρουδή, συναντήθηκαν μουσικά σπουδαίες γυναικείες φωνές της σύγχρονης ελληνικής δισκογραφίας: Χαρούλα Αλεξίου, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία, Λιζέτα Καλημέρη, Έλλη Πασπαλά.
Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ επέλεξε τις ερμηνεύτριες με κριτήριο την ευαισθησία τους, τις δυνατοτήτες τους να εκφράζουν την Ανατολή και Δύση. Ερμηνεύτριες με αστείρευτη δημιουργικότητα αλλά και με ευδιάκριτη την καλλιτεχνική συνέπειά τους, οι οποίες θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον για το πώς αποποιούνται τον όποιο χαρακτηρισμό τους έχει αποδοθεί ως τώρα από την πορεία τους στην -είτε λαική είτε έντεχνη- μουσική και βαδίζουν σε δρόμους πέρα για πέρα διαφορετικούς απ' ότι τις έχουμε συνηθίσει.
Ενας δίσκος που δωλώνει την αδιαμφισβήτητη ικανότητα του συνθέτη να "ψυχογραφεί" τη γυναικεία φύση και να την αποθεώνει μέσα από το μεγαλείο του πόνου της μοναξιάς και της απώλειας.
"ΣΤΗΝ ΗΧΩ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ"
Έτος κυκλοφορίας: 2002
Είδος: έντεχνο
Περιεχόμενα:
1. ΛΑΒΩΜΑΤΙΑ [Χ. ΑΛΕΞΙΟΥ]
2. ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ [Ε. ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ]
3. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΕΣΥ [Ε. ΠΑΣΠΑΛΑ]
4. ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ
5. ΕΡΩΤΙΚΟ [ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ] [ΓΛΥΚΕΡΙΑ]
6. ΖΩΕΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΞΙ [Ε. ΒΙΤΑΛΗ]
7. ΟΤΑΝ ΝΥΧΤΩΝΕΙ [Λ. ΚΑΛΗΜΕΡΗ]
8. ΤΡΙΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ [Ε. ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ]
9. ΝΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ [ΓΛΥΚΕΡΙΑ - Χ. ΑΛΕΞΙΟΥ - ΧΟΡΩΔΙΑ]
10. ΑΜΑΧΗΤΙ [Ε. ΠΑΣΠΑΛΑ]
11. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ [JUNKIE] [Λ. ΚΑΛΗΜΕΡΗ]
12. ΣΕ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ [ΓΛΥΚΕΡΙΑ]
13. ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ [Ε. ΠΑΣΠΑΛΑ]
14. ΛΥΡΙΚΟ [ΓΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ ΚΑΙ ΟΡΧΗΣΤΡΑ]

Δεν υπάρχουν σχόλια: