13 Μαρτίου 2007

" Μια Ζωή Στην Ίδια Τάξη " - Δημήτρης Ζερβουδάκης

"ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΞΗ"
Μια συνεργασία του Δημήτρη Ζερβουδάκη
με τον Γιώργο Ζήκα.
Συμμετέχει η Μαρία Φωτίου,
ο Γιώργος Ζήκας και ο Μανώλης Πάππος.
ΜΟΥΣΙΚΗ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΗΚΑΣ
ΣΤΙΧΟΙ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΗΚΑΣ

Ο δίσκος του Δημήτρη Ζερβουδάκη " Μιά Ζωή Στην Ίδια Τάξη " σε μουσική και στοίχους του Γιώργου Ζήκα κυκλοφόρησε το 1996.
Ο Γιώργος Ζήκας εμφανίστηκε στο τραγούδι το 1982 ασχολούμενος με τη σύνθεση και το στίχο και ο πρώτος του δίσκος ήταν «Με τα φεγγάρια χάνομαι» σε ερμηνεία Ελευθερίας Αρβανιτάκη και Σταύρου Λογαρίδη ο οποίος κυκλοφόρησε το 1985.
Ακολουθούν το «Σώπα κι άκουσε» με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τον Γιώργο Νταλάρα το 1987, το «Σβήστα όλα» με τη Μαριώ το 1990, το «Καλώς τους» με τον Γιώργο Νταλάρα το 1994 και το «Γουστάρω» με τον Κώστα Μακεδόνα,το 1996 «Μια ζωή στην ίδια τάξη» με τον Δημ. Ζερβουδάκη, το «Πάμε νότια» με ερμηνευτές τον συνθέτη και τη Σοφία Παπάζογλου το 1998, τα «Υπάρχοντα» ( συλλογή ) το 2000 και τέλος το «Στο απέναντι το ρεύμα» το 2001 με την Κατερίνα Κούκα. Τραγούδια του ηχογράφησαν και ερμηνεύουν σε προσωπικούς τους δίσκους ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Νίκος Παπάζογλου, η Λένα Αλκαίου, η Χριστιάνα, η Γιούλη Τσίρου κλπ. Τραγούδια του έχουν ερμηνεύσει και ξένοι καλλιτέχνες στο Ισραήλ και στην Τουρκία.
Περιεχόμενα:
ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ
ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΝ΄ Ο ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ
Η ΑΣΧΕΤΗ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΟΞΟΒΟΛΟΙ
ΝΑΥΑΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ
ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ
ΞΕΧΕΙΜΩΝΙΑΖΕΙ
ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: