11 Αυγούστου 2011

Σοφία Γεωργαντζή - Ζωγραφίζω Όνειρα


''και ζωγραφίζεις όνειρα...'' με μουσικές πινελιές.. στο γκρίζο της ψυχής μας...και μας ταξιδεύεις...''σε άλλη σφαίρα στροβιλίζομαι...'' και ''εγώ στη μέση κόκκινο κρασί..'' σπονδή στη μέθεξη της ψυχής μας...

Σοφία Γεωργαντζή, μια νέα γενιά δημιουργών και μουσικών, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης την είδε, την άκουσε και πάνω απ’ όλα την πίστεψε. Η γυναικεία προσέγγιση στη βιωματική τραγουδοποιία συνεχίζεται, με την νέα δημιουργό από την Θεσσαλονίκη, να καταθέτει μια ολοκληρωμένη «δουλειά»!
Τραγούδια που δεν φοβούνται να «σταθούν» και να πάρουν θέση στα πράγματα, όπως ο «Ανεργος» (Το τραγούδι του Τάκη…), ο «Πανικός» η τα «Ηλεκτροφόρα καλώδια», παρηγορώντας γλυκόπικρα, καταγγέλλοντας με ευαισθησία, καλώντας μας σε μια νέα «συμμετοχή»!
Το εναρκτήριο τραγούδι, που είναι και το ομότιτλο («Ζωγραφίζω όνειρα»), αποτελεί ένα πραγματικό δείγμα οικουμενικότητας, στην προσπάθεια της δημιουργού και της παρέας της! Με βασικά εφόδια, αιχμές, τα βυζαντινά φωνητικά και την Κρητική λύρα, προλογίζει και ανοίγει επάξια μια δουλειά που θα μας μείνει!

Περιεχόμενα:
1 ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΟΝΕΙΡΑ
2 ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΑ ΚΑΛΩΔΙΑ
3 ΒΑΣΤΑ
4 ΑΝΕΡΓΟΣ
5 ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ
6 ΜΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑ - Δημήτρης Ζερβουδάκης
7 ΠΑΝΙΚΟΣ
8 ΠΟΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ
9 ΟΝΕΙΡΟ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ
10 ΠΗΓΑΙΜΟΣ
11 ΤΑΡΑΤΣΑ ΧΑΜΗΛΗ